(iOS) Dinosaur Rampage feloldás (sok állóképesség)
Mar 16, 2022 14:17:34 GMT
Post by fieranscofchiro on Mar 16, 2022 14:17:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ feloldás (sok állóképesség) ▞▞▞
▞▞▞ Dinosaur Rampage 2022 version ▞▞▞
Cocopocus: Dinosaur vs Caveman
Dinosaur Rampage Екшън qtqv
Ezt szerettem volna a fiamnak játszani, de az abszurd mennyiségű reklám ezt lehetetlenné teszi.
Dinosaur Rampage Veiksmas ubv
Dinosaur Rampage Action ixu
Dinosaur Rampage მძაფრსიუჟეტიანი gxq
Imádtam de nem találom a legmagasabb tornyot...de nem baj...próbálok nyerni...😎☺👍
Csak tönkretesz valamit. Ez nagyon szórakoztató és én már profi vagyok!! Még csak KÉT napja játszom, és profi vagyok, annyira szórakoztató. Az egyetlen probléma az, hogy a dínó feje néha kócos lesz. De ezen kívül ez egy szórakoztató játék.
Ez a játék szép és játszottam ezt a játékot, de sajnos a játékot törölték Aztán telepítettem a játékot, de amikor telepítettem, azt mondta, hogy valami probléma van, ezért próbáld újra, majd megpróbálom, majd újra és újra próbálkozom. akkor sem volt telepítve a játék, akkor annyira dühös voltam, aztán soha nem telepítem ezt a játékot, ezért adtam ennek a játéknak csak egy csillagot, és ellenőriztem a problémát
fizettem a no adds, és még mindig adds wth. egyébként egy jó játék, de utálom, hogy kilopják azáltal, hogy nem fizetnek hozzá, és még mindig bombázzák a hozzáadásokat
Túl sok reklám.
Csak azt tudom mondani, hogy ez... Félelmetes! Amikor minden alkalommal nyersz, erősnek érzed magad. Ez is azt mutatja, hogy méltó vagy a játék céljának legyőzésére, hehe.
Hirdetések minden meccs után.
Ugyan, csak a 75917 Raptor Rampage szett tekinthető filmszerűnek, ... Az iOS és Android rendszereken, mobiltelefonon és tableten is
LOSSZABB JÁTÉK! továbbra is fagyott vagyok, és kijelentkeznek, egyet felfelé és négyet lenyomok
Valójában nem szórakoztató, ismétlődő és nem eredeti, valójában csak más, ehhez hasonló játékok kivágása.
Kicsit lemaradt, de jó játék
A dinoszauruszok jók
A Jurassic World világa: Ötödik fejezet
Sokkal jobb játéknak kell lennie ahhoz, hogy a játékosok minden játékpercben 30 másodperces hirdetést kapjanak. Ez nem az.
Ez a szuper szuckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 10000000 nem szereti ezt a játékot, mert ha letöltöm, amikor befejezte, akkor nem telepíti
D my wer re you think halassza el dr
Lebilincselő játék, kérjük, készítsen több skint a dinók számára, és esetleg további dinók közül választhat
A játék örökké betöltődik, miután egy hirdetést lejátszott, így minden játék után be kell zárnom és újra meg kell nyitnom.
Szép, de sok problémájuk van, először jött egy hirdetés, hogy lezártam az internetet, majd egy szint játék után jött egy másik hirdetés, elmentem a skinekhez, hogy feloldjam a rózsaszín szőrt, és ott volt írva, nézd meg a videót, rákattintottam és az volt írva, hogy nincs internet nincs videó, ez nem fair, ezért adtam egy csillagot, eltávolítom, más játékkal nem fordult elő soha ne telepítsd ezt az alkalmazást.................
Nem menti el a vásárlásokat (adremoval) vagy az előrehaladást
O jogo é legal mais tem muita propaganda
A játék egyszerű és szórakoztató, de a fejlesztőknek frissítéseket kell hozzáadniuk, különben nagyon gyorsan unalmas lesz
A játék szórakoztató és minden, de másfél óra alatt sikerült legyőznöm és a mitikus szintre jutnom. Bárcsak több kihívás lenne, vagy ilyesmi.
UHU-Linux
Dinosaur Rampage მძაფრსიუჟეტიანი gxq
Ez a játék nagyon egyszerű, de kielégítő lehet, érdekes lehet további kihívások és módok hozzáadása.
Nagyon jó játék
Nafyon szeretem
Mantap keren
Imádom ezeket a stílusos játékokat, de talán jó ötlet lenne a dinoszauruszokat is hozzáadni egy kicsit több sebességhez, amikor szinteznek.
Nagyon klassz
Szép 👍 játék, de az irányítás gyenge, ezért hagytam egy csillagot, de a játék nagyon jó és érdekes. És sok a reklám. Hogy nem szeretem, ezért hagytam egy csillagot. Tehát megkapja a pontjaimat, hogy * nincs reklám* és *javítja a játékvezérlést*, akkor 5 csillagot adok, nem öt csillagot a 3 csillagomat 2 csillagra csökkentem. Tehát javítani akarok a játékirányításon és eltávolítani szeretnék a hirdetéseket, akkor adok. 5 csillag Köszönjük, sok sikert az alkalmazás vagy játék fejlesztéséhez 👍🙂🙂🙏
Ez egy jó játék, de tele van sok hirdetéssel
Unblock Ball - Block Puzzle Puzzle jfou
A játék jó móka lenne, ha nem akadna le állandóan... eltávolítottam