(Android) Escape Masters мами много пари
Mar 14, 2022 8:56:52 GMT
Post by ziamajestidi on Mar 14, 2022 8:56:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Escape Masters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Escape Masters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами много пари ▞▞▞
▞▞▞ Escape Masters 2022 version ▞▞▞
Моля, това не е честна реклама, защо добавяте рекламата
Страхотни приложения, много забавни..харесвах
Понякога или през повечето време играта може да има проблеми или героят може да обърка много
Тази игра е страхотна, о, да, обичам тази игра, о, скъпа, заведи ме до своя лидер, о, скъпа, обичам тази игра, тази игра е страхотна, моля, опитайте я, ще я харесате тази игра е страхотна о, да
Може да е забавно, но МНОГО МНОГО РЕКЛАМИ!!! Получавам реклами от време на време, но не след EVERY.SINGLE.LEVEL. И след това между всяко ниво. Не ви помага с грабването на парите ви. Деинсталиран.
Фалшиви реклами. Заявяват, че тази игра има пет звезди, за да не се повтори АКТУАЛИЗАЙТЕ рекламите и не го мързи. Всичко добро.
Страхотна игра без реклами
Твърде лесно. Също така стигнах до ниво 67, без да изберете правилната кутия на бонуса. Избрах същите 3 кутии. Не произволно. Създаден, за да принуди младежта да гледа рекламите.
Страхотна игра и ми харесва, че можете да изградите
Най-лошата игра и това, което се показва в рекламите, не съответства на оригиналния случай.
Невероятно бягство и превозни средства. Лес танцува син супер
Тази игра има много неизправности. Когато натиснете стрелката, за да ограбите банката, да вземете допълнителни ключове и да вземете декорации, това не работи! Искам възстановяване на сумата за плащане без реклами!! Който и да е проектирал тази игра, трябва да се върне към масата за рисуване, защото не сте готови да предлагате игри без грешки! Ще публикувам това във ВСИЧКИ САЙТОВЕ В СОЦИАЛНИ МЕДИИ!
Някои хубави, някои готини, но някои повече реклами
Защо, за бога, не обърнах внимание на отзивите? Играя ли игра или реклами? рекламите отнемат повече време, отколкото аз всъщност прекарвам в игра на ниво..толкова много реклами, удивително скучно е.. Не си губете времето с това.. не си струва, дори снимките да изглеждат добре..
Твърде много реклами.
Добра игра, но твърде много реклами, деинсталирах играта.
Скучно ми е, светлините изгаснаха..добър момент
Много добре разбирам рекламите и всичко е много добре, ако купувате без реклами, така че можете да играете играта повече, но да, тази игра е много забавна, ако не можете да платите за без реклами, бих я играл, когато сте офлайн
Наистина е разсейващо, обичам го, щом го отвориш и не искаш да затваряш играта, докато батерията ти не изтощи
Escape Masters Arcade nje
Не ми хареса да играя тази игра. В общи случаи ще играе игра и след това ще гледа няколко секунди реклами между тях. Но това е като гледане на реклами и само няколко секунди игра между тях. Мога да разбирам реклами между игрите, но това е смешно!!!!!!
Escape Masters Arkade dvqc
Такъв потенциал...., малко или никакво предизвикателство, претоварен с реклами... разработчици, може би положат малко повече усилия.
Това е забавна игра, която можете да играете с часове и е добра, защото карантината между другото как върви вашата карантина, знам, че е наистина дълга.Но ах
Escape Masters არკადული yvmv
Твърде много реклами при преминаване на всяко ниво ще се раздразни за мен...
Parla: Learn Languages Free Εκπαίδευση kmt
Тази игра е забавна, но има изцяло много реклами. След всичко има реклама.
Искам да играя предишно ниво, но няма никакъв вариант. Всички нива са еднакви, мисля, че нивото трябва да е различно, за да се насладите да го играете. Печелете монети, но няма опция да ги използвате. Контролите са добри, но са скучни. Трябва повече от лесни контроли. И накрая, там графиките са добри и обичам да споменавам. Тази игра не е много скучна, харесва ми. Трябва да се сблъскам с някакъв проблем при игра, който споделям с вас.Благодаря ви за упоритата работа, за да направите тази игра 🙂
Тази игра е рекламен симулатор. Гледате повече реклами, след което всъщност играете играта.Дори когато избера опцията "не, благодаря", пак получавам реклама. Невероятно е колко много ви мразят тези разработчици като човек. Веднъж играта се забави малко към края на реклама и предполагам, че всъщност не знаех какво да правя. Така че ми даде друга реклама. невероятно.
страхотна игра
Хубава е
Това можеше да е забавно, но има повече реклами, отколкото игра.
Влюбен съм в тази игра. Супер релаксиращо е, но се чудя кога ще дойде актуализация, за да мога да продължа да надграждам имението си?
Уау, това е красива игра. Харесва ми, че е игра. Така че давам 5 звезди. И много пъти аз играя само играта.
Бързо стана скучно плюс твърде много реклами. Реклама след всяко ниво е истинско убиване на настроението.
Много реклами
Ще пробвам тази игра и как става 1-ва, тогава ако ми хареса ще продължа да я играя и ако не, ще я изтрия
Играта е достатъчно забавна: просто има твърде много реклами!!!
Малко скучно трябва да добавите полицията, за да дойде след кражбата, така че можете да бъдете по-развълнувани
Тази игра е страхотна и наистина ми харесва и наистина ми е приятно да играя с вас момчета и съм толкова развълнуван, че мога да свърша играта
Не наистина забавно. Но добре за игра
Escape Masters آرکیڈ jhpe