(Android/iOS) Hidden Hotel: Miami Mystery vara generator bodova
Mar 14, 2022 8:53:54 GMT
Post by ziamajestidi on Mar 14, 2022 8:53:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hidden Hotel: Miami Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hidden Hotel: Miami Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara generator bodova ▞▞▞
▞▞▞ Hidden Hotel: Miami Mystery 2022 version ▞▞▞
Svidjela mi se skoro cijela igra, ali je postala dosadna. Ono što me natjeralo da ga izbrišem bile su scene koje se sporo ponavljaju. Uvijek ste morali koristiti točku da nikada ne napredujete u druge prostorije i samo popravljate manje zadatke. Ne bih preporučio ovu igru.
Bilo je dobro na početku. Frustrirajuće, pojavljuje se koliko promocije za kupnju dodati stvari. Nekada ste imali ograničenje energije od 110, a svaka razina trošila je oko 15 puta. Energija bi se punila brzinom od 1 svake 2 minute. Danas su mi rekli da mi je maksimalna energija podignuta na 420. Bio sam iznenađen, ali to je bilo dobrodošlo... Dok nisam vidio da su razine sada zahtijevale 48 energije za igranje. A energija se i dalje punila istom sporom brzinom. Oderi, skini! Gotov sam!!!
Mystery Case Files: Moths to a Flame. USD$9.99 ... Hidden Expedition: Smithsonian™ Hope Diamond. USD$9.99 ... Haunted Hotel: Personal Nightmare. USD$9.99
Cinema 14: Thrilling Mystery Dobrodružné mva
Lesbian phone to, Kannada anchor anusree sex video, Sexy ...
Bilo je zabavno, ali sada su svi izazovi koji su 2 ili 3 puta u dobitku prekratki! Od vas očekuju da pronađete 16 stvari u 20 sekundi, kada morate pročitati popis, koji se mijenja, i tražiti predmete na novim mjestima! Zatim, žele da učinite istu stvar S MANJE VREMENA kako biste utrostručili svoje dobitke. Ne može se učiniti. Zabava igre je nestala za mene. Deinstaliranje. Šteta. Igrao sam mjesecima!
Ova igra ima PUNO KVAROVA!! A kistovi i mjehurići vam ne zarađuju ništa!! I TAKO SPORO mijenja čula
Ovu igricu igram dugo vremena. Bilo je tako zabavno do ažuriranja u posljednja mjesec ili dva. Nije mi smetalo trošiti novac na predmete kada se ne isplati pobijediti u igri. Sada se čini da su napravili ažuriranja pa morate platiti da biste napredovali u igri. tako sam razočaran. Svidjela mi se ova igra, ali sada više nije zabavna i vjerojatno ću je izbrisati. Ako im je novac toliko potreban, naplatite igru unaprijed umjesto da iritirate lojalne igrače koji su redovito trošili.
Sonic Force V 2.17.0 MOD APK
preuzmite Hidden Hotel: Miami Mystery apk najnoviju verziju Game ...
Hidden Hotel: Miami Mystery სათავგადასავლო tlry
Odlicna igra. Atraktivno... 😄
volim ovu igru, ali nakon što sam morao resetirati svoj telefon, sav posao koji sam prije radio se ne prikazuje. jer su prve sobe sada u neredu i ne izgleda kao da sam ih već prošao. Ovo posljednje ažuriranje bilo je užasnih 60 sekundi da pronađe sve što se pojavilo. Samo nam dajte redovitu količinu vremena, ali ako završimo unutar 60 onda dajte dodatne bodove. Inače redoviti iznos bodova. Da ne spominjem da je nekada bilo 15 energije a sad 60 energije što je s tim??
Hidden Hotel: 미스터리 숨은그림찾기 게임 어드벤처 usrj
Moja jedina kritika ovoj igrici je da se stavke nazivaju različitim nazivima na različitim razinama, a ponekad su jednostavno netočne, na primjer 11. dan ispod kreveta navodi štapić kao jednu od stvari, ali to je zamotan komad čokoladnog bombona, koji nije isto. Možda je samo greška u prijevodu?
Ovo je zabavna igra i prvobitno sam joj dao 5 zvjezdica, ali stalno povećanje cijene energije zvijezda u svakoj sobi je odvratno i spustio sam je na 2. Za sada se držim toga, ali u nekom trenutku vjerojatno ću jamčiti a da ne završim. Volio bih da troškove energije zadrže statičnima ili da vam daju opciju da privremeno snizite cijenu gledanjem videa ili sličnog. Pomislili biste da će razvojni programeri shvatiti da je u njihovom najboljem interesu zadržati ljude da igraju sve dulje.
Igram ovo već neko vrijeme i igra više nije zabavna, pogotovo sada kada je potrebno cijeli dan ili dva samo da se dobije puna energija i 60 energije se koristi za igranje u odnosu na 15. Ne želim se puno igrati zbog ovoga i nemoj me tjerati da počnem s ovim smiješnim tempiranim igrama za manje od minute! Počeo sam igrati ovo jer volim ove vrste igara sa skrivenim predmetima, dopustite nam da odaberemo želimo li svaku scenu igrati s vremenskim rasporedom. Ne bih trebao ovo slati e-poštom, budući da je ovdje napisano.
Vivanta by taj president hotel mumbai, P bass nut width, Callaway connect easy ... Hotel riu miami south beach reviews, Pokemon cosmic eclipse rosa, Ipad
Igra je sjajna i može izazvati poprilično ovisnost. Dao bih 5 zvjezdica, ali zato što sve nedoumice nisu razrađene. Imao sam nekoliko problema sa zamrzavanjem i gašenjem. Služba za korisničku podršku/pomoć nije bila od pomoći. Poslao sam 3 odvojena zahtjeva za pomoć i svi su ostali bez odgovora. Konačno sam se zasitio i deinstalirao sam za ponovnu instalaciju. Nažalost, pri tome sam morao početi od prvog dana.
Roads and houses were rarely seen, while the villages seemed hidden. ... in which we called the hotel and ordered a “Jeep” to pick us up.
information, elements of a puzzle about reading instruction that we have to put together. ... such as writing (and delivering) a speech at the hotel.
Najbolje plaćene igre - Microsoft Store
Meni je igrica preeee dobra a vama?
www.jiosaavn.com/song/open-your-mind-no-stress ...
Zaista uživajte u igranju ove igre osim kada se zamrzne ili mi ne daje bodove i/ili novčiće kada sam pobijedio ili pogledao video. Najveća mi je briga kada će se igra ažurirati, ja sam u vanjskom prostoru straga i otišao sam koliko god igra dopušta. Upravo sam završio sa suvenirnicom pa sam počeo popravljati stazu, grmlje i stol. Stalno mi se govori da ponovno igram druga područja kako bih mogao nastaviti skupljati bodove kada se igra ažurira novim scenarijima i scenama
Tmr 1466 san pasqual pasadena, Boxing gym llanelli news ...
Obožava ovu igru do zadnjeg ažuriranja. Iznervirale su me teške i super teške razine, ali sam radio s tim. Ali ažuriranje energije je užasno. U osnovi možete igrati samo jednom dnevno osim ako ne platite energiju zbog toga koliko je vremena potrebno za obnovu energije. Čak i ako vam grupa daje 25 energije, to nije dovoljno za igru. Vratite se na to što je bilo. Inače, vrijeme je da pronađete novu igru.
Volim igrati igru i igrao bih je više, ali morate se toliko potruditi da skupite zvjezdice za ukrašavanje, a onda morate odreći toliko zvijezda trivijalnim stvarima, kao što je početak novog dana ili igranje sa psom, stvaranje telefonski poziv. Također mislim da je previše pričanja i izgubljenog vremena, morala sam i preuređivati stvari koje sam ranije ukrašavala. Nadam se da možete napraviti neke promjene kako bih mogao prestati biti frustriran, a zatim izbrisati igru da bih se kasnije vratio.
Zabavna igra! Zanima vas priča, a meni pomaže i u vašem sjećanju. Odlična usluga za korisnike! Ima mali problem s igrom i riješili su problem. (Morali su se poništiti s prošle točke, ali ja sam zadržao svoje dane koje sam već nakupio i ponovio ono što su morali poništiti.) Bili su vrlo ljubazni i profesionalni i javili su mi se na vrijeme. Nadamo se da će još dugo igrati igru i možda igrati druge koje su stvorili. Veliko hvala odličnoj ekipi!
Ovo je stvarno zabavna igra, jednostavno nikad ne znate što će točno biti sljedeće na vašem popisu za pomoć, nikad nije dosadna.
Zaista uživam u ovoj aplikaciji jer je igram godinu dana i još uvijek ne mogu pobijediti puno razina.
Općenito vrlo dobra igra. Ipak sam otkrio nedostatak dizajna s nekoliko scena: ponekad je stalni dio krajolika isti kao zaseban skriveni predmet koji biste trebali pronaći. U restoranu imate zadatak pronaći čajnik, dok je drugi čajnik zapravo dio stalne kulise na stolu. U drugom trebate pronaći jastuk, ali drugi jastuk je dio krajolika. To treba popraviti jer se pogrešno oduzimaju sekunde od potrage.
Već tri dana igrica ne radi ....
Hidden Hotel: Miami Mystery Adventure vtg
mystery-science-theater-3000-ringtone ... iphone-hidden-web-voice-publish-feature ... hotel-internet-wireless-g3-iphone · sony-str-av920-pdf
Zabavna igra. No, kreatori moraju učiniti dvostruke i trostruke točke izbornim ili nam dati redovito vrijeme da završimo scenu. Gotovo je nemoguće završiti scenu kada je aktivna zbog vrlo skraćenog vremena osim ako ne potrošite svoje novčiće... vrlo iritantno jer troši našu snagu koju trebamo igrati. Da to nije problem, bila bi ocjena 5 zvjezdica.
Znaš da mi se jako sviđa tvoja igra, ali kad dođeš tako daleko, igra vara ne možeš pronaći recimo 15 predmeta u 2 minute tako da ne dobiješ ništa, samo nastaviš igrati istu stvar iznova i iznova to nije zabavno pa sam završio s tvojim igrama i stvarno mi je žao jer mi se sviđa igra o kojoj biste mogli razmisliti
Sve što mi se svidjelo u ovoj igri je uništeno nakon posljednjeg ažuriranja! Nestala je mogućnost gledanja oglasa kako biste zaradili više vremena za završetak razine! Gledajte 6 oglasa za neograničeno 15 minuta! Vratite ga molim vas! Odgovor na sve ove žalbe na recenzije je..." Upotrijebite "kontaktirajte nas" u igri... to je samo malo!
Stvarno sam uživao u ovoj igrici... do nedavnih promjena načina težine. Igrači bi trebali moći odabrati razinu težine. Tijekom i čak nakon kemoterapije ili dugog dana na poslu, ne želim igrati teške ili super teške igre. Želim se opustiti. Normalna razina težine mi dobro odgovara. Nakon toliko vremena brišem ovu igru zbog nedavnih promjena. Ne zanimaju me dvostruke ili trostruke nagrade. Samo želim igrati normalnu razinu težine. Doviđenja.
VOLIO sam igru do novog ažuriranja... sada su sve skrivene scene zaključane i više ne mogu igrati. Poslao sam e-mail i nadam se da će problem biti riješen! AŽURIRANJE - nakon mjesec dana čekanja, tim za podršku uspio je vratiti neke od mojih prethodnih igara. Morao sam se vratiti na dan 9 (bio sam na dan 23), ali su mi dali neke pojačivače koji su mi pomogli da ubrzam napredak. Tako sam sretan što mogu još jednom igrati svoju omiljenu igru.
dds
Najbolja igraaaa
ova igra je dosad bila zabavna. ne tražite da potrošite pravi novac, iako postoji način na koji možete. Sada kada sam napredovao u igri, moje stare oči teško mogu vidjeti neke od mreža klipa koje morate pronaći. Čini se da su postale "svjetlije" boje pa mi ih je teško vidjeti. Stoga ih nemojte činiti puno lakšima. Jedini drugi zahtjev koji imam je kada izgubim utakmicu jer nisam mogao pronaći nešto, pokažite nam gdje je bilo. Moja znatiželja mora biti zadovoljena zašto sam izgubio.
Uživao sam u igrici, ali je odjednom prestala raditi. Stigao sam sve do pustolovnog tipa i kutije iznenađenja. Završio sam proljetni paket. i nisam mogao otvoriti nijednu sobu ili izazove. Pokušao sam kontaktirati podršku bezuspješno. pa sam pokušao deinstalirati i ponovno instalirati aplikaciju i izgubio sam sav svoj napredak. Neću se vraćati na ovu aplikaciju. edit- bio je to dug i neugodan proces, ali dali su mi dosta zvjezdica za pomoć u oporavku. Pokušat ću ponovno.
Uživam u igrici. Neke je predmete teško locirati. Želio bih vidjeti opušteni način rada u kojem igrači ne bi bili tempirani. Oni koji žele vrijeme mogli bi odabrati tu opciju. Također, potrebno je neko vrijeme da dobijete 1 zvjezdicu za bilo što produktivno. S desnicom bi moglo ići brže. Čini se kao da trošim svih 110 energije na igru s jednom zvjezdicom. Možda se vratilo na ploču za crtanje za ovu aplikaciju za igru.....Nadam se da se nešto promijenilo kako bi ljudi mogli stvarno uživati u igri bilo u opuštenom načinu rada ili u tempiranom načinu za one koji žele izazov.
Cool igra, ali ne sviđa mi se činjenica da igra stalno mijenja područja predmeta koje tražite. Igram ovo i June's Journey i barem June's Journey vam daje priliku tako što ne mijenjate gdje se nalaze stavke ili skraćuje vrijeme kada greškom pogodite pogrešno područje, umjesto toga oni samo dodaju više stavki svaki put kada se pomaknete gore. Također, zašto trebam trošiti zvijezdu na početak novog dana? Osim toga, igra mi se jako sviđa.
Hidden Hotel: Miami Mystery রোমাঞ্চকর lwk