(iOS) Tank Stars goljufije povečajo vzdržljivost
Mar 14, 2022 8:50:51 GMT
Post by ziamajestidi on Mar 14, 2022 8:50:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije povečajo vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Tank Stars 2022 version ▞▞▞
Vem, da igre zaslužijo z oglasi, ampak prekleto .... ali ta igra res potrebuje oglas vsakih 30 sekund?
Sovražim, da ima ta neumna igra toliko oglasov in ne potrebuje toliko oglasov, zato se mi zdi, da v tej igri ne bi smelo biti nobenih ljudi
Pozdravljeni fantje, izgubil sem vse tanke in napredek in moram ponovno kupiti tanke, samo jaz lahko dobim nadgradnjo za izgubljene tanke ali pa jo lahko kupim znova, medtem ko je bila nadgrajena, kot sem storil prej, prosim, popravite jo čim prej.
igra je super zabavna in sistem nagrajevanja je 1 oglas na skrinjo, vendar se med igranjem in po oglasih zelo pogosto zruši, zaradi česar je na splošno precej neprijetna. Devetkrat od desetih se pogovorno okno s povratnimi informacijami o hrošču sploh ne prikaže, da bi poročali o zrušitvi. Brez sesutja je to solidne 4 zvezdice. Prav tako sem ga že zdavnaj odstranil, znova namestil in izgubil ves napredek.
ni dobro
Ko prideš v igro, se ne prikaže nič. Popravi to
Ta igra. Je dobro in predlagam, da lahko igrate to igro
Všeč mi je igra, razen ko se zaklene ob ponovni namestitvi. To je moj tretji in zadnji poskus.
Igra je na splošno odlična, vendar obstaja napaka, pri kateri, če zmagate v tekmi brez povezave in unovčite svoj prsi, se zaslona ne morete dotakniti in morate igro zapreti. Ali lahko to popravite? Naslednjič bom ocenil 5 zvezdic.
lepo
Ta igra je popolnoma smeti pretirane reklame, ne morete niti odigrati ene tekme, vsaj pregledate 7 oglasov, njena smešna je, ne namestite tega smeti, popravite svojo igro.
O tej igri sem imel odlično mnenje že leta 2019, ko sem jo prvič prenesel in igral, zdaj pa ta igra predvaja oglase, tudi ko ste sredi bitke in ko dejansko želite igrati oglas za dodatno nagrado, se zruši , takrat sem mu dal 5 zvezdic, zdaj pa samo 3
Ta igra mi je zelo všeč in povedal ti bom, zakaj najprej moraš trenirati svoje ciljne veščine, nato pa prevladati nad svojim sovražnikom in lahko poveš kaj o njem, on pa sploh ne bo vedel, in tretjič, lahko odkleneš nove tanke in poglejte, kakšne kul napade lahko naredijo, tako da mi je ta igra res všeč in če vam ta igra ni všeč, poskusite z bowmasterjem, ki so ga naredili isti ljudje, skoraj isto stvar, tako da sem na splošno dobra, vendar bi bolj priporočal tank stars poleg tega so po igri oglasi
Najboljše brezplačne video igre za GNU / Linux
dobra igra. ampak nekaj tako motečega so oglasi
To sem igral in dobil sem tigra in prejšnje tanke, a ko sem ponovno igral igro, je vsega ni bilo več
Tank Stars እንቅስቃሴ ያለባቸው xkjl
Zelo izvirna igrica.....
Tank Stars Arkadne igre tav
Predvidevam, da je bila to zabavna igra za ubijanje nekaj sekund, vendar so oglasi popolnoma prevzeli! Razvijalci poskrbijo, da vas bodo bombardirali z oglasi, tako da boste plačali 3,99 $ za odstranitev oglasov! Umazano. Kakorkoli že naprej razvijalci 👍🏼.
Vau😍😍🤢🤢🤢🤮🤮🤮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎄🎄🎄🎄🎄
Tank Stars Arkada mya
Prenos v živo 'Shark Tank': Kako gledati na spletu brez kabla
Save The Fish! પઝલ icwm
Zabavna igra, vendar je preveč oglasov in igra postane manj prijetna, saj se vsak oglas predvaja vsakič, ko me zadenejo.
To je dobra igra, vendar je oglasov prav veliko, vendar mi je všeč, čeprav ima samo toliko oglasov
Igra je odlična, vendar je nekaj težav. CPE je opremljen, saj uporablja aimbot in vas lahko ubije po nekaj strelih, vaše izstreljeno orožje ne pristane tam, kjer je bila pot prilagojena, igra pa pogosto zamuja in zamrzne, kar vodi do zrušitev.
VEČINA IGRE JE SAMO OGLASI in igra je večinoma dolgočasna, brez zamere, a osebno mi ta igra ni všeč
Odlična igra, veliko oglasov, kot je pretirano
Ta igra je zabavna igra brez povezave, vendar zaostaja, vendar je še vedno zabavna igra
Včasih mi je bila ta igra všeč in sem lahko sprejel oglas na koncu tekme. Zdaj, ko je po vsakem zavoju oglas, tega nikoli več ne bom igral. NE NAMESTITE IN IGRAJTE TE IGRE!
Lepa igra, vendar ne moremo igrati igre v načinu za več igralcev z našim prijateljem prek lokalnega brezžičnega omrežja
Všeč mi je, vendar je veliko napak
Tank Stars ஆர்கேட் orf
Tank Stars Аркады uhrr
ne dela😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬
Vau, ta igra je lahko priljubljena ai can git skin in všeč so mi te igre tank stars, vendar niso dolgočasne in lahko dobite vrtljaje škatle, da dobite denarne dragulje, vau, všeč mi je
Omg, to je res dobra igra cus of well, vse v njej ima odlično grafiko in, če izklopite internet, brez dodatkov! Nikoli nisem imel težav! Namestiti zdaj!
Tako kul igra
Igra ima potencial, vendar sem moral v prvih 5 minutah pogledati 7 oglasov. Zunaj sem.
Iskreno povedano, igra je dobra, vendar zelo zaostaja in na vsakem posnetku so oglasi, zato sem zapustil to igro
Noce delovati !!!!!!!!!!!!!!!
*me prenese igro: to je smeti, ne deluje ... *vdre v igro . jaz: oh, spet deluje. najboljša igra vseh časov!
Preveč oglasov
Zabavna igra, vendar veliko dodatkov in dodatki so veliko daljši od običajnih dodatkov. Ni vredno čakati minut samo za igranje za manj kot to.
Dodajanje tovarne vsakih 5 sekund zaradi velike težave z zamikom oglasov, ki vas prežene iz igre
Ne deluje na samsung galaxy s7
Vse je super, vendar igra potrebuje več različnih tankov.
To je dobra igra. včasih zamuja in ima veliko oglasov, vendar je še vedno dobra
Bila je dobra igra, dokler se ni začel zrušiti. Kupil sem vse tanke, vložil 10€ v igro, vse dal maximalno in ob ponovni namestitvi sem vse izgubil. NE SHRANI VAŠEGA PROFILA. VELIKI MINUS!
To je najboljša tankovska igra in najbolj tatcal igra, ki se dodaja vsake 2 do 3 igre, a drugo, da je to briljantna igra
Odlična igra, vendar sem dobil dovolj zlata, da sem dobil rezervoar za zmrzal in rezervoar za kislino, potem pa se vrnem v igro in moram ponovno kupiti. Še vedno dobijo karte v skrinjah, tako da je zdaj od njih še težje dobiti denar. Želim si, da bi bilo to popravljeno.