(Android/iOS) AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter palielināt naudas uzlaušanu
Feb 3, 2022 9:38:29 GMT
Post by dedpucustiri on Feb 3, 2022 9:38:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palielināt naudas uzlaušanu ▞▞▞
▞▞▞ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter 2022 version ▞▞▞
Bombardēt ēkas un sauszemes karaspēku... Kas... Šī ir labāka par jebkuru spēli, piemēram, šo
man patīk šī spēle, tā ir jāatjaunina...👍
Jautra spēle, laba grafika, lieliski piemērota īsiem darbības spēlei.
Šī ir fantastiska spēle ar lielu rūpību un pūlēm. Apmaksas iespēja par dubultu atlīdzību un bez reklāmām ir lieliska vērtība, ņemot vērā, cik laba ir spēle. Viņi faktiski to tikko atjaunināja, un tas galvenokārt ir pozitīvs, izņemot automātisko preču paņemšanu. Agrāk tas bija stratēģisks lēmums par to, kad izlidot un paķert zvaigznes un naudu, vai noteikt laiku, lai atjaunotu savu veselību. Citādi lielisks atjauninājums un vairāk satura jau tā fantastiskai spēlei.
tā ir lieliska koncepcija, bet kas ir ar punktu gūšanu, es turpinu uzvarēt soļus/zvaigznes, bet es tās neredzu. Tas mani kaitina, jo esmu pārāks, bet man patīk saņemt samaksu par savu laiku/talantu.bwahaha
Evans pēc tam, kad ir pārliecinājies, ka spēles grafika ir iestatīta uz zemāko, spēle pārāk bieži avarē, it īpaši 3. misijas ielādes laikā. Šķiet, ka nevar tikt tālāk par šo punktu. Notiek spēles atinstalēšana.
Bakwas
Mūzika skan tikai cilpā un nav īpaši aizraujoša. Nepatika kontroles metode, lai atbrīvotu bumbas, nepavisam nebija intuitīva.
jautri ar daudzām lietām, ko uzspridzināt!
Jums ir jābūt visiem pirkstiem un īkšķiem ..un pārliecinieties, ka jums ir pietiekami daudz moolah, ja vēlaties progresēt
Meh. Vadības ierīces ir gausas, lugā nav nekā iespaidīga vai novatoriska.
Kopumā tas ir labi, bet es neesmu no tā atkarīgs. Atlīdzības saņemšana un lidmašīnu jaunināšana nav tik vienkārša.
Xbox
The description of AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter ... Nākamās paaudzes godalgotā nākamā paaudzes gaisa kaujas šāvēja ar apdullināšanu 3D grafikā un
Ļoti patīkami. Tajā ir ieguldīts liels darbs un liela iztēle. Ieteiktu 😊
Spēle ir jautra, taču pārāk daudz pogu ir saistītas ar vienu un to pašu bumbas atlaišanas darbības labo un kreiso ctrl taustiņu un pat atstarpes taustiņu. Es nevarēju panākt, lai mans saitek p2500 rumble force pro spēļu panelis darbotos ar to, iespējams, pievienot atbalstu xinput spēļu paneļiem un nodrošināt labāku. plug-and-play savietojamība
AirAttack 2 (pazīstams arī kā AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter) ir 2015. gada darbības arkādes videospēle, ko izstrādājusi Art In Games
AirAttack 2 WW2 lidmašīnu šāvēja mod apk (nauda ... - VIP APK
Tas bija labi!
Tā ir ok laba spēle
Lejupielādēt Galaxy Shooter, com.ivy.galaxyglory.shootinggame APK 2.7.0 App ar Ivy Android. ... Lejupielādēt AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter APK Android
Tas ir patiešām forši lidot ar dažādām lidmašīnām, un īpašie ieroči ir interesanti.
Sveiki! Es pabeidzu 8 posmus ar 3 zvaigznēm, un es nevaru turpināt spēli, lai pabeigtu iepriekšējo posmu, lai turpinātu. Vai varat, lūdzu, novērst šo problēmu? Paldies Paldies par palīdzību!
Man ļoti patīk spēlēt, un grafika ir lieliska. Es domāju, ka viņi sagaida, ka cilvēki spēlēs(-ēs) tērēs reālu naudu. Es netērēšu, lai virzītos uz priekšu. Nav godīgi vai būtu devis 5 zvaigznes
Spēle ir viltota, tāpēc jūs zaudējat aizdedzes izlaidumus tajā pašā vietā un daudz. Drift off spēles dēlis kreisajā pusē daudz. Tu pazūdi, nošauts no aizmugures, strūklas rāvējslēdzēji no tāfeles. Sitiet mērķī 5-6 reizes bez atbildes.
Garlaicīgi... katru reizi tas pats
Ļoti laba grafika līdz šim šī spēle ir pirmajā vietā. Būs jauki, ja izstrādātāji pievienos kādu fona stāstu😅
Lietotnes pakalpojumā Google Play
Šī spēle ir tik laba, bet es domāju, ka tā ir paredzēta tikai ww2, bet, kad tā nokļuva reihstāgā, kļuva garlaicīgi, turklāt daudzus līmeņus ir tik neiespējami uzvarēt, tāpēc pagaidām atinstalēju šo un tad laboju šos neiespējamos līmeņus
Satriecošs.
Jautri
Lūdzu, atjauniniet to ar citiem līmeņiem, jo tā ir ļoti aizraujoša spēle, ir grūti spēlēt tikai dažus līmeņus...
Šī ir ļoti laba spēle. Un grafika ir lieliska. Bet pievienojiet tam vairāk misiju.
Skaista grafika. Inovatīva spēle. Ainavas režīma un spēļu kontrollera atbalsta iespējas.
Ir labi.....
Pagaidām labi.. ar ko pavadīt laiku
Bezsaistes lietotne jā vai nepareizi
Jauki
Wrost spēle Nav plaknes, lai iegādātos jostasvietas datus
Jūs domājat, kāpēc es dodu divas zvaigznes besces šīs spēles 9 misson ir ļoti grūti..... Ok
Labākā spēle pasaulē.
...nav forši vienmēr apstāties un restartēt tālruni nedariet to.
Labs un izaicinošs. Kopumā jauka spēle, bet mazāk naudas wkwkwk
Ļoti atkarību labā nozīmē, vecie skool arkādes spēlētāji gūs kick no jaunās skolas grafikas. Patīkams veids, kā izniekot laiku. Labs darbs!
Pietiekami piemērots spēlēšanai bezsaistē.
Nav slikti, tikai grūti izšaut un bombardēt
Garlaicīgākā spēle, ko esmu spēlējis ļoti ilgu laiku. Kā tu nomirsti? Es zinu, ka jūs nevēlaties mirt, taču spēle ir garlaicīga, es labāk tieku notriekts vismaz vienu reizi, tāpēc es zinu, ka spēlēju spēli.
Tik viltus. Es domāju, ka es dodu priekšroku Air attack 1, jo tai ir šausmīga grafika un viltoti ļaundari. Ticiet man, nelejupielādējiet
Vairs nevar dubultot monētas un atdzīvināt, skatoties reklāmas. vilšanos